i follow..

Tuesday, July 31, 2012

PERMULAAN BIBIT TETTT

cinta terbaik

dalam duka seorang insan mesti ada sukanya kan..so biar kita sebagai insan manusia ni bersyukur dengan segara nikmat dan kebahagian yang telah dikurniakan-Nya..

ok..senang cerita la shah nak share personal issue dengan followers shah..sememangnya shah tengah bahagia sekarang..tambah masok bulan puasa ni..syukur macam2 rezeki yang datang disebalik ujian yang melanda..kehadiran seorang insan yang sungguh istimewa dalam hidup shah yang sekarang mewarnai/menerangi jugak memenuhi kamus hidup shah..

terukir bibit minat start dari foodcourt giant sehinnga lah sekarang menjani eman hidup shah..terikat sebagai seorang kekasih pada 13/7 kat taman tasik shah alam..hmm harap seorang kekasih mestilah nak kebahagia bagi setiap perhubungan..so shah mengharapkan kasih sayang/cinta/kepercayaan dan kesetiaan dari seorang kekasih..yeayyy..

setakat masa ni.walaupon baru tiga minggu..shah rase cukup bertuah sebab dah hidup dengan dia dengan mcam2 ragam..senyum gelak ketawa tak kurang sedih sebak dan tangisan..yeayy..yang penting mok nak syg tau.yang mok cinta syg dengan seada nya sayang dn sederhana..

ahaaa..kalau sayang baca..harap2 syg buat post balas kat blog syg..nant mok baca k

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...