i follow..

Wednesday, October 26, 2011

SIAPALAH AKU

dik kerana mulut badan binasa . itu lah mungkin kata-kata yang sesuai dilemparkan kat muka shah . bila mana mungkin atau memang benar shah buat salah dan sila besar dengan si dia yang mana sangat2 bermakna dalam hidup shah . 

cyg tau siapalah cyg pada b . tinggi mana cinta b terhadap cyg . yup itu hanya b yang tahu . cyg tau ayat ni lagi membuatkan b mara kat cyg tapi cyg ta tahan . dengan siapa lagi cyg nak luah kalau bukan dalam blog ni . cyg betol2 cinta dekat b . jadi bila macam ni?? hm ntah la siapa lagi yang boleh membantu melainkan diri sendiri . b berdiam diri cyg mecej pon b mcam ta ikhlas b tak ikhlas nak reply . facebook . wall cyg . mecej cyg . satu pon tak ada respon . tapi bila cyg check b ada on9 dalam tempoh tu . hmmm apa lah sebenarnya salah cyg . besar mana lah salah cyg . pic kat wall b?? . cyg ta tau tujuan b letak pic macam tu .

betol kata b . cyg tak perlu jeles . cuma cukup sekadar engat batasan berkawan . engat status diri . tapi jujur cyg cakap kat sini . cyg jeles . cyg terpaksa pendam sebab cyg da bagi kepercayaan dekat b . harap2 b jujur dan b engat kata2 yang b sendiri bagi kat cyg . cukup sekadar kawan dan engat jaga batas berkawan engat status da menjadi hak milik orang . 

hmmm..hope fully blog ini dapat menjadi pengganti pada call mesej even facebook yang menjadi perantara buat kita sekarang walaupun b tak dapat reply . cukup sekadar b baca dan tau isi hati cyg walaupun b da ta nak berhubung dengan cyg . harapan cyg cuma b maafkan cyg . sebelum b fly malam ni cyg harap sangat kita dah selasaikan masalah ini . 

sebab cyg dah impikan saat bahagia dan gembira bila b da sampai sini semula . untuk bawak b balik rumah cyg jumpa family kenal dunia kampung bwak b kat tempat yang b nak pergi . mand waterpark tempat yang b nak pergi . hope sekiranya b tak dapat ikot cukup sekadar b dapat spend time dengan cyg even untuk makan bersama . paling tidak untuk cyg bersalaman dengan b sebelum cyg balik kampung . cyg tahu habungan kita untuk kekal lama dan semestinya bila2 boleh jumpa cuma harapan jangka pendek cyg hanya itu . 

I LOVE YOU SO MUCH
MISS YOU

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...