i follow..

Friday, November 11, 2011

kesilapan besar dalam sejarah..menyesal sngat2

ucapan salam buat yang tersayang..entry ini memang khas buat orang yang shah sayang.

awak..saya sangat cinta dan sayang kan awak..tapi sayaa sedar saya telah buat salah yang sangat besar terhadap awak..yang sangat memberi kesan terhadap hubungan kita..emosi dan fikiran awak..saya tau awak tak akan pernah terima saya lagi setelah kes ni..

AWAK.SAYA MENGAKU MEMANG SAYA SALAH..itu semua hanya niat tetapi saya yakin ianya tidak akan berlaku..saya mengaku ianya adalah nafsu..tidak ada kurang pada awak bagi saya..lengkap bagi saya terutama hati.keikhlasan awak mencintai saya..cuma saya tak pandai menghargai cinta awak..dia hanya lah kisah lama saya..masa saya giat menggatal..tapi percaya lah..setelah saya bersama awak..saya paham erti percintaan..awak banyak mngubah saya.

awak...saya cinta dan sayang awak ikhlas..memang saya tak boleh tipu diri sendiri..saya perlukan awak dalam hidup saya..termasok lah nafsu saya..saya nak awak hidup dengan saya..saya jujur saya tulis ini dengan tangisan dan rasa menyasal atas perlakuan saya..dan saya juga tahu apa dalam fikiran awak..maaf bukan jalan penyelesaian..tangisan tak memberi makna lagi da..saya betol2 cintakan awak..saya sayang awak ikhlas..

sekali lagi saya mengaku salah saya kerana niat..tapi saya ta buat..awak pon baca kan saya mengaku dengan dia saya cintakan awak..saya sayangkan awak..dan saya ta akan buat..itu azam saya setelah dia off..sebab saya kena kuatkan azam saya..saya perlu engat status saya sebagai kekasih awak..saya ingat apa yang boleh dan tidak..saya mengaku keterlanjuran ajak kepada perkara tu..tapi saya tak akan buat..

saya mahon ampun dan maaf sangat2 pada awak..jika perlu untuk saya melutut..saya rela drive jauh demi awak kepada awak..tapi dalam hati saya..saya tau awak tak akan dapat terima saya lagi..cukup berat untuk awak terima saya lagi..
harapan saya hanya lah awak memaafkan saya..terima kesalahan saya seadanya dan bawak saya kejalan yang lebih urus kepada cinta sejati..itu niat saya setelah kejadian ni..tapi mungkin harapan tu tipis..hinggakan saya dapat rasa betapa kecewa nya awak terhadap saya..hancur musnah hati awak..saya tau...tapi saya harap awak dapat bagi saya peluang sekali laig untuk saya berubah..

saya tidak memaksa untuk mencintai atau memaafkan saya..saya nak maaf awak yang ikhlas..biar lah seribu tahun akan datang pon harap awak maafkan saya sekiranya saya pergi dulu dari awak..kalau saya dah tak wujud lagi dalam hati awak..biar masa menentukan segalanya..itu la harapan saya..sebuah kemaafan..walaupn awak tak terima saya lagi dalam hidup awak..saya redha ketentuan ilahi..

saya cinta awak..saya sayang awak..sayag tak nak kehilangan awak..awak anggaplah pengorbanan saya terhadap awak sekadar..hmm..ntah la..speacless..titisan demi titisan airmata..awak angggaplah pengorbanan saya tu sebgai hadiah ikhlas dari saya..tanda cinta saya..saya mengharap kan awak cinta sejati saya..awak cinta terakhir saya..tapi..saya salah..saya yang bersalah..segalanya berpunda dari saya..

saya banyak menyuahkan awak..saya memberi beban terhadap awak..dari awak keseorangan..awak perlu jaga saya..dari awak happy sekarang awak kecewa..dari awak bahigia sekarang awak duka..segalnya yang menyusahkan awak berounca dari saya sehingga mengganggu kerjaya awak...saya mintak maaf..

saya happy bersama awak..tapi ini lah yang jadi pabia segalanya berpunca dari saya sendiri..
sekali lagi..harap awak maafkan saya..biarpon saya tiada lagi dalam hati awak..sekurang-kurangnya..maaf awak buat saya tenang sbelum saya lenyap dari dunia awak..atau lenyap dari dunia nyata sekarang..doa saya mati sekarang lagi baek dari menyusahkan hidup awak..

dan terakhir..kata2 saya terhadap awak..pada mula kita kaple..saya tak nak awak ibarat lori gula terbalik..tapi malangnya..kata2 tu buat diri saya sendiri..awak pon dah anggap saya macam tu..ibarat lari gula terbalik..manis dengan kata2..hmmm..ntah la awak.saya mengaku salah saya..

SAYA MOHON AMPUN DAN MAAF KAT AWAK..SAYA NAK AWAK TAHU..AWAK BUANG SAYA SEKALI PON..CINTA SAYA TERHADAP AWAK TETAP TEBAL..SAYA SAYANG AWAK..ASSALAMUALAIKUM..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...