i follow..

Thursday, August 23, 2012

DESIGN RAYA 1SYAWAL

BAJU RAYA LAST YEAR
PANAS..PANAS..PANAS
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

salam lebaran semua..guys entry ni shah nak share dengan korang kelainan konsep persalinan raya tahun ni..jujurnya sebab shah tak ada baju raya so gunakan yang ada masa beli kat Mekah aritu...kebanyakan orang melazimkan baju raya dengan baju melayu..khusus nya lelaki ok!!!shah nak share ni laen ckit sebab perkara baru dalam hidup shah..
so ni konsep yang cuba diketengahkan model ni..berjubah dihari lebaran..so shah pon mengenakan jubah pada 1syawal lepas..no bad..dapat banyak komen positif dari rakan2..yang best memang masok angin lah dekat tuttt..tapi panas sikit la..
so this how i look like..ok tak??di sebabkan lazimnya masyarakat tahu jubah lelaki sememangnya kosong jadi shah menambahbaik dengan tambah aksesori sikit..tak de la nanti nampak suram..but it's ok kot sebab cutting jubah ni dah slimfit pada badan..and besar ka bawah..ok la sebab kat malaysia masih tak banyak designer mengenengahkan konsep slinfit pada jubah lelaki berbanding anak muda di Makkah..

so for those yang yang ubah konsep beraya..silakan..tapi shah plak dah dapat design baju raya untuk tahun depan..jambu dan sedikit catchy..ape pon rakan2..ini sekadar share dan cadangan..siapa tahu jadi pencetus gaya ni untuk raya dean kan..selamat mencuba..

1 comment:

  1. bleh jd model...ok, cool ! salam aidilfitri =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...