i follow..

Saturday, December 3, 2011

DUE TO PHOTO?? BETOL KE SHAHRUL??

hallo . hallo . hallo . another update
tapi kali ni mostly cerita pasal kita . pembaca dan si penulis ni..shah la tu
okeyyy right..u all kenal shah only by this photo.right??my status update right??

due to this photo atas ney..mesti korang akan cakap shah edit
mana mungkin shah bley sentuh or pegang that real aircraft kan??
mana mungkin shah adik bagi aircraft mainan tu match dengan position photo tu kan??
^.^so segalanya mana mungkin . salah dan sebagainya.seribu satu persoalan

sebab nya...itu hanyalah photo
korang patot kenal shah secara live..but why??photo itu edit..photo ini edit
jadi dekat mana yang benar tu kan??actually photo kat atas tu is really real n reality
time shah ada visit kat control tower Sultan Abdul Aziz Shah Airport.Subang

video
so..this is my video..which is performing real by my own
6t u all cakap shah tipu bagai ah kan..so tengok lah ok..ni jer yang mampu shah buat

[THANK YOU FOR WATCHING]
-AND THIS IS HOW YOU CAN KNOW ME CLOSER-

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...